Kalite Politikamız

CSU Güvenlik Sistemleri, TS ISO 9001; 2000 Uluslararası Kalite Güvence Sistemi Standartı'nı kendi Toplam Kalite Yöntemi için esas almış olup firmamızın belirli standartlara uygun olarak yönetilmesi Genel Müdür ve CSU Yönetimi tarafından güvence altına alınmıştır.

Kalite tanımının "müşterinin ürün ve hizmetlere karşı tutumu" kavramından yola çıkan CSU, "kalite için mutlak nitelikli ürün" ve "koşulsuz müşteri memnuniyeti" ilkelerine inanmaktadır.

Bu ilkelerin gerçekleşmesi, öncelikle "iç müşteri" olarak tanımladığımız CSU çalışanlarının memnuniyetinin sağlanmasına ve takım ruhuna inanan insanlardan oluşan ekip çalışmasına bağlıdır. Bu inancı taşıyan, buna paralel organizasyon yapısı kurmayı hedefleyen CSU, nitelikli ürün ve kusursuz hizmet hedefleri ile üstün kalite seviyesine çıkabileceğini bilmektedir.

2000'li yıllarda yaşadığımız bu zaman diliminde Kalite Güvence Sistemi'nin şirketler için "olmazsa olmaz" kuralı haline dönüşeceğinin bilincinde olan CSU, bu felsefeyi şimdiden özümsemiş olmanın heyecanını ve kıvancını taşımaktadır.